ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

LETO U ARENI DONOSI TI AQUAPARK AVANTURU

Odgledaj tri filma i dobijaš kartu za aquapark Petroland

Rashlađivanje u udobnim bioskopskim salama Arene Cineplex i ovog leta donosi poklone ljubiteljima sedme umetnosti u vidu prave letnje avanture! Filmska sezona ovog leta obiluje sjajnim naslovima, a na svaka tri odgledana filma, poklanjamo vam ulaznicu za aquapark Petroland*.

Zaroni u svet filma i Petroland avanturu!

Provedite nezaboravne trenutke sa svojim najdražima uz najsvežije filmske naslove i pravu letnju zabavu u najvećoj turističko-zabavnoj atrakciji u Srbiji, aquaparku Petroland!

Svaki posetilac bioskopa prilikom kupovine karata** na blagajnama dobiće svoju besplatnu promo karticu koja će služiti za prikupljanje pečata. Za svaki pogledan film u bioskopu Arena Cineplex, počevši od 1. jula, dobićete pečat i nakon tri prikupljena pečata, karticu i sačuvane sve tri iskorišćene bioskopske ulaznice*** menjate na blagajni bioskopa za besplatnu kartu za aquapark Petroland u Bačkom Petrovcu. Vodimo vas u aquapark avanturu sa 8 otvorenih i zatvorenih bazena, wellness&spa svetom u okviru kog se nalaze 5 sauna kao i ostali spa sadržaji (đakuzi, hladan bazen, tepidariju, potezno vedro, topla klupa), širok spektar masaža ali i ostale zabavne sadržaje za decu i odrasle. Rashladite se u bioskopu a potom u bazenima beskonačne zabave i radosti uz uzbudljive tobogane, unikatne bazene za decu i odrasle, rafting na divljoj reci i omiljene sportove na pesku.

Ukoliko do sada niste, pravo je vreme da se opustite i nasmejete uz kultnu kombinaciju urnebesne akcije i komedije sa najeksplozivnijim detektivima Majamija, Vil Smitom i Martinom Lorensom, u filmu “Loši momci: Sve ili ništa”. Doživite dan kada je svet utihnuo jer se tišina vratila na veliko platno u novom filmu “Tiho mesto: Dan prvi”. Najmlađi ljubitelji filma ovog leta uživaće u novim emocijama jer ponovo zavirujemo u um tinejdžerke Rajli u nastavku Oskarom nagrađenog animiranog filma “U mojoj glavi 2”, kao i u novim avanturama Grua i Malaca jer je stigao nastavak jedne od najpopularnijih animiranih franšiza “Grozan ja 4”. Ovo leto donosi i dramu “Povedi me na mesec”, sa elementima romantike i komedije, koja govori o kontroverznom sletanju na Mesec sa Skarlet Johanson i Čeningom Tejtumom u glavnim ulogama. Za sve fanove, ovo leto će biti za pamćenje, jer na veliko platno stiže legendarni herojski dvojac “Dedpul i Vulverin” sa Rajanom Rejnoldsom i Hjuom Džekmenom u naslovnim ulogama, kao i mnogi drugi naslovi.

Letnja avantura čeka na vas! Vidimo se u Areni Cineplex!

*dok traju zalihe vaučera za aqvapark
**Akcija ne važi za gratis bioskopske ulaznice
***Svaku iskorišćenu bioskopsku ulaznicu potrebno je sačuvati i priložiti na blagajni pri zameni za aquapark kartu

 


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 13.07.2024.

GROF MONTE KRISTO

NEŠTO JE U MORU

DO ZADNJEG DAHA

GROZAN JA 4 3D (sinhronizovano)

GROZAN JA 4 (titlovano)

ODVEDI ME NA MESEC

TIHO MESTO : DAN PRVI

U MOJOJ GLAVI 2 (titlovano)

U MOJOJ GLAVI 2 3D (sinhronizovano)

POSMATRAČI

GROZAN JA 4 (sinhronizovano)

U MOJOJ GLAVI 2 (sinhronizovano)

GARFILD (sinhronizovano)

IZMIŠLJENI PRIJATELJ (sinhronizovano)

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar