ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

Osim vrhunskog bioskopskog doživljaja u skladu sa najnovijim svetskim standardima, Arena Cineplex pruža i ugostiteljske usluge, usluge reklamiranja i propagande, iznajmljivanje prostora u svrhu organizovanja promocija, konferencija, seminara i slično.

Oglašavanje

Sala bioskopa arena

Reklamiranje u bioskopu on screen predstavlja specifičan vid reklamiranja koji garantuje da će publika videti i čuti reklamnu poruku - nema daljinskog upravljača. Tama bioskopske dvorane, veliko platno, udobne fotelje i komfor, vrhunska slika i Dolby Surround zvuk, utiču da gledaoci sa zanimanjem prate reklame i utvrđen je najviši stepen svesnosti prihvatanja reklamne poruke - top mind awareness.

Ciljna grupa od 15 do 35 godina postaje teško dostupna tradicionalnim medijima. Baš u ovom segmentu cinema advertising postiže svoje najbolje efekte. Ova grupa spada u najuticajniju kategoriju kreatora ukusa i javnog mnjenja!

On screen reklamiranje se može kombinovati sa off screen aktivnostima i tada se postižu najbolji rezultati. Arena Cineplex raspolaže vrhunski dizajniranim foajeom sa dva kafea.


Nudimo Vam mogućnost organizovanja sledećih aktivnosti:


• Launch novih proizvoda
• Sampling proizvoda
• In-door reklamiranje - plazma TV, Light Box...
• Prezentacije - direktan kontakt sa kupcima
• Seminari
• Kokteli
• Kompanijske večeri.

Arena hol bioskopa

Evropska istraživanja ukazuju da publika koja odgleda reklamu na velikom platnu ima 44% viši stepen svesnosti prihvatanja poruke u poredjenju sa istom reklamom vidjenom na tv. Publika koja vidi reklamu u bioskopu je 70% više u mogućnosti da pravilno identifikuje reklamni brend. Nedelju dana posle gledanja reklame u bioskopu skoro polovina anketirane publike bila je u stanju da navede brendove koje je videla na velikom platnu. Publika je 70% više motivisana reklamnim porukama vidjenima u bioskopu (izvor: Cinema advertising council, 27. jun 2005).

Vanredne projekcije

Svim zainteresovanim školama, preduzećima i organizacijama, Arena Cineplex pruža mogućnost organizacije vanrednih filmskih projekcija. Projekcije je moguće organizovati svakim radnim danom (pon-pet) u prepodnevnim satima.

Grupni popusti - ukoliko želite da pogledate film u redovnom terminu Arena Cineplex odobrava popust na grupne posete.

Kompanijske večeri - kao i svuda u svetu, sada i kod nas! Budite šef o kome se priča! Za Vaše zaposlene organizujemo druženje posle napornog radnog dana. Pogledajte film po izboru sa našeg redovnog bioskopskog repertoara, a posle toga se pridružite koktelu koji ćemo specijalno za Vas da organizujemo u odvojenom bioskopskom prostoru!

Broj telefona za rezervacije Vanrednih projekcija, Kompanijskih večeri kao i za prijavljivanje grupnih poseta je: (021) 447 690

arena sala

MEDIJSKI PARTNERI I PRIJATELJI


DANAS NA REPERTOARU 27.03.2023.

P’ASTANJAN I TRI NJUŠKETARA (sinhron.)

65

BAŠ SUPER (sinhronizovano)

KRID III

Indigo Kristal

MOJA VILA ŠEPRTLJA (sinhronizovano)

NE DAJ BOŽE BRAK

VRISAK 6

DŽON VIK 4

VATRENO SRCE (sinhronizovano)

DUNGEONS & DRAGONS – ODANOST MEĐU LOPOVIMA

ASTERIKS I OBELIKS: SREDNJE KRALJEVSTVO

ČOVEK PO IMENU OTO

NOVA IGRAČKA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar