ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

U PRODAJI ULAZNICE ZA SVEČANU PREMIJERU FILMA JUŽNI VETAR

25.10. u 20 časova u Arenu Cineplex stiže deo autorske i glumačke ekipe digoočekivanog filma Juži vetar! Karte za svečanu premijeru su u prodaji!

Prodaja ulaznica za svečanu premijeru dugoočekivanog domaćeg filma „Južni vetar“ u  Novom Sadu, koja će biti održana 25. oktobra u Areni Cineplex počela je danas na blagajnama bioskopa.

Film, koji je sa velikim uspehom prikazan na više domaćih festivala, gde je osvojio nagrade ali i simpatije publike, predstaviće 25. oktobra u 20 sati u Areni imponzatnu glumačku, kao i autorsku ekipu koja je radila na ovom ostvarenju.

U glavnim ulogama  “opasnih” momaka našli su se: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Srđan Žika Todorović, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, a tu su i Jovana Stojiljković, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Jasna Đuričić kao i gosti iz Bugarske Hristo Shopov i Ivaylo Zahariev.

Reditelj Miloš Avramović koji je ujedno i scenarista sa Petrom Mihajlovićem, pred publiku donosi uzbudljiv akcioni triler sa pričom o dobrom kriminalcu koga jedan pogrešan potez uvlači u krvavu intrigue zbog koje može da izgubi sve.

Priča koja prikazuje Beograd devedesetih sagledana kroz prizmu loših momaka sa gradskog asfalta ,inspirisana je, prema rečima autora, autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje.



comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 29.03.2024.

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

ZA DANAS TOLIKO

UKUS LJUBAVI

Godzila x Kong: Novo carstvo 3D

ARTUR KRALJ

Baba Jaga (sinhronizovano)

48 SATI I 1 MINUT

AMELIJINA DECA

Kung Fu Panda 4 3D (sinhronizovano)

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2(sinhro.)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

KUCE U OPERI (sinhronizovano)

LESI: NOVA AVANTURA (sinhronizovano)

NEDELJA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar