ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

SUPER UTORAK U ARENI CINEPLEX 14. NOVEMBRA

Svi filmovi po ceni od 250 dinara!

Arena Cineplex poklanja svojim posetiocima Super utorak, 14. novembra kada će tokom celog dana cena ulaznica za sve filmove iznositi 250 dinara. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa, dok zbog velikog interesovanja rezervacija nije moguća.

Super bioskopski dan postao je tradicionalno omiljena akcija fanova Arene Cineplex koju centralni novosadski multipleks organizuje nekoliko puta godišnje.

Posetioci će imati priliku da pogledaju najaktuelnije naslove po specijalnoj ceni. Samo neki od filmova u kojima će uživati naši posetioci tokom ovog super bioskopskog dana su najnoviji film Dragana Bjelogrlića „Čuvari formule“, kao i domaći filmovi “Ovuda će proći put”, “Heroji Halijarda” i “Pored tebe”. Na repertoaru će biti i veliki povratak svemirske avanture „Kapetan Marvel 2“, fenomen zastrašujuće horor igrice pretvoren u bioskopski doživljaj u filmu “Pet noći kod Fredija”, kao i animirane avanture za najmlađe “Trolovi – Bend na okupu”, “Velika avantura mačke Ru”, “Kantervilski duh” i mnogi drugi.

Detaljan repertoar možete pogledati na sajtu www.arenacineplex.com a zbog velikog interesovanja, ulaznice nije moguće rezervisati nego je omogućena isključivo fizička prodaja na blagajnama Arene Cineplex. Radno vreme blagajni bioskopa je od 15 časova. Karte su u prodaji.

Dobro došli!


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 04.12.2023.

PAČIJA POSLA 3D (SINHRONIZOVANO)

TITINA (sinhronizovano)

Operativac

Lost Country

MESTO ZLOČINA.

PAČIJA POSLA (SINHRONIZOVANO)

POKIDAN

KANTERVILSKI DUH (sinhronizovano)

OVUDA ĆE PROĆI PUT

ČUDNA STRANA ŽIVOTA

MAMULA ALL INCLUSIVE

ČUVARI FORMULE

NAPOLEON

ŽELJA (sinhronizovano)

IGRE GLADI – BALADA O PTICI PEVAČICI I ZMIJI

HEROJI HALIJARDA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar