ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

STRIP I PIĆE DOBRODOŠLICE ZA SVE POSETIOCE POVODOM FILMA THE FLASH

Vodeći DC heroj premijerno 14. juna u Areni Cineplex

Omiljeni član Lige pravde, The Flash, ovog leta dobija svoj prvi samostalni film koji premijerno stiže na veliko platno bioskopa Arena Cineplex u sredu, 14. juna od 20 časova. Za sve fanove organizovan je Arena Fan događaj koji svakom posetiocu donosi poklone. Ulaznice su u prodaji!

Svi posetioci dobiće na poklon strip iz specijalne Flash edicije, a piće dobrodošlice obezbedio je Ultra Energy Drink. U holu bioskopa sve fanove dočekaće specijalni umetnički pano inspirisan filmom pred kojeg će posetioci moći da se fotografišu, a koji je izradio tim New Point of Culture.

Svetovi se sudaraju dok Bari Alen koristi svoje supermoći za putovanje kroz vreme kako bi promenio događaje iz svoje prošlosti. Međutim, pokušaj da spasi svoju porodicu nenamerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Barija zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio pod pretnjom uništenja, a Bari nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć. Osim ako ne uspe da izmami sasvim drugačijeg Betmena iz penzije i spasi zarobljenog Kriptonca iz zatočeništva, iako ne onog kojeg traži. Na kraju, Barijeva jedina nada da spasi svet u kojem se našao i vrati u budućnost koju poznaje jeste trka s vlastitim životom. Ali hoće li konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru?
Da nas očekuje prava letnja akcijska poslastica, dokazuje i činjenica da će u novom filmu veliku ulogu imati i po mnogima najbolji Betman svih vremena - Majkl Kiton.

Brzinom Fleša odjurite po svoje karte na blagajni bioskopa Arena Cineplex!



comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 28.03.2024.

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

ZA DANAS TOLIKO

UKUS LJUBAVI

Godzila x Kong: Novo carstvo 3D

ARTUR KRALJ

Baba Jaga (sinhronizovano)

48 SATI I 1 MINUT

AMELIJINA DECA

Kung Fu Panda 4 3D (sinhronizovano)

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2(sinhro.)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

KUCE U OPERI (sinhronizovano)

LESI: NOVA AVANTURA (sinhronizovano)

NEDELJA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar