ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

STAND UP SRĐANA OLMANA U ARENI 20. MAJA

Zbog velikog interesovanja, Srđan Olman i njegov stand up show

Nakon nezaboravnog nastupa i mnogo smeha koji je publici doneo novi stand up show Srđana Olmana “Šta nas je snašlo?” u Areni Cineplex, zbog velikog interesovanja, sa zadovoljstvom najavljujemo reprizu ovog nastupa koja će biti održana u četvrtak, 20. maja u 20 časova u najvećoj sali bioskopa. Ulaznice po ceni od 800 dinara od danas su u prodaji na blagajnama Arene, a kako je kapacitet sale ograničen i rezervacija ulaznica nemoguća, obezbedite svoje mesto na vreme.


Mnogi smatraju da je smeh najbolji lek. Idealna je prilika da se dobro nasmejete i opustite 20. maja uz novi show koji je pripremio Srđan Olman. Nakon što je sa svojim One man show-om “Severno ledeni humor” obišao ceo region, Beč, Minhen, Berlin, Cirih i Kanadu, pojavljuje se novi show “Pravda za Olmana” koji govori o društveno ekonomskim problemima današnjice, ali i bliže istorije, odnosno pomenutim problemima tokom Srđanovog detinjstva. Iako je mislio da treći show neće pisati narednih godinu dana, korona virus poremetio mu je planove i naterao ga da napiše i svoj treći show “Šta nas je snašlo?” Olman kaže da je ovaj show nastao za rekordna dva meseca, što je samo pokazatelj koliko je frustracije u njemu izazvala novonastala situacija u kojoj je, osim društvenog života, dobrim delom izgubio mogućnost i pravo na rad.


O najaktuelnijoj temi, ali na potpuno drugačiji način i iz drugog ugla imaćete priliku da čujete od Olmana lično 20. maja u 20 časova u bioskopu Arena Cineplex. Obezbedite svoje karte na vreme.


Stand up nastup će biti održan uz poštovanje svih mera Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19. Bioskop Arena Cineplex kao prioritet ističe zdravlje i bezbednost publike i zaposlenih.

 

 


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 16.04.2024.

PRISILA

Monkey Man

RADNIČKA KLASA IDE U PAKAO

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

ZA DANAS TOLIKO

Godzila x Kong: Novo carstvo 3D

ARTUR KRALJ

Baba Jaga (sinhronizovano)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

NEDELJA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar