ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

SPOMENIK MAJKLU DŽEKSONU PREMIJERNO U ARENI 30.10.

Spomenik Majklu Džeksonu u srpskoj varoÅ¡ici? Atrakcija ili ne, ludački sled događaja ipak dovodi do ispunjenja Markovog sna.
Sa glavnog trga male srpske varošice na izdisaju, uklanja se spomenik iz doba socijalizma. Večiti sanjar Marko je pred razvodom od Ljubinke, ljubavi svog života. Duboko razočarana, ona odlučuje da napusti umiruću palanku i njega. Marko dolazi na ideju da spase svoju varošicu i zadrži ljubav svog života tako što će umesto komunističkog spomenika da podigne spomenik Majklu Džeksonu, koji je upravo objavio povratničku turneju . On uspeva da ubedi najbliže prijatelje da mu pomognu. Ali gradonačelnik Dragan ima drugačiji plan i koristi nacionalističku grupu “ÄŒista Srbija “ da sruši Markove snove.
U očaju, Marko falsifikuje pismo i tako uspeva da ubedi gradonačelnika i sve ostale da Majkl Džekson dolazi u njihovu varošicu na otkrivanje spomenika. Varošica najednom oživi, ljudi su puni elana i nade, a Marko uspeva da pridobije Ljubinku da ostane. Tokom otkrivanja spomenika stiže vest o smrti pravog Majkla Džeksona. Ceo ludački sled događaja neočekivano dovodi do ispunjenja Markovog sna, ali na apsurdan i mračno-ironičan način.
 


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 19.04.2024.

TAČKA POVRATKA

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

PRISILA

Monkey Man

RADNIČKA KLASA IDE U PAKAO

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

ZA DANAS TOLIKO

ARTUR KRALJ

Baba Jaga (sinhronizovano)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

NEDELJA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar