ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

PRVI ANIME NIGHT U ARENI DONOSI DUH JAPANSKE KULTURE I POKLONE

Pogledajte priču o Suzume koju je režirao čuveni Makoto Šinkaj

Sve ljubitelje japanskog animiranog filma, poznatijeg kao anime, obradovaće vest o prvom Anime Night događaju u bioskopu Arena Cineplex povodom filma „Suzume no tojimari“. Tim povodom, u četvrtak 25. maja od 19:30 časova, organizovano je tematsko veče koje će doneti duh japanske kulture i poklone iznenađenja za posetioce, koji će uživati u prvom anime filmu u bioskopu koji je titlovan na srpski jezik. Ulaznice su u prodaji!


U holu bioskopa Arena Cineplex očekuje vas suši cooking show u okviru kojeg će kuvari restorana „Tokio Sushi“ prezentovati pravljenje sušija koji će posetioci moći i da degustiraju. Zato vas pozivamo da budete u holu bioskopa već od 19 časova i osetite atmosferu tradicionalnog Japana. Najsrećniji posetioci dobiće na poklon anime figure koje je obezbedio „Game Centar“ ili vaučere za besplatane časove japanskog jezika u trajanju od mesec dana od škole stranih jezika „Akademija Oxford“.


„Suzume no tojimari“ govori o tinejdžerki Suzume koja slučajno otvori neobična vrata koja se nalaze u zaboravljenom parku blizu svog grada Kiušua. Ubrzo nakon toga, Suzume počinje da primećuje neobične prizore pre nego što grad pogodi manji zemljotres. Nakon što se vratila do mesta gde je otvorila vrata, Suzume upoznaje misterioznog mladića, člana Čuvara, čiji je zadatak da putuje po Japanu i čuva portale koji vode u svet iza vrata. U svet koji krije veliku tajnu iz detinjstva devojke Suzume. I opasnost za ceo Japan.


Reditelj filma Makoto Šinkaj, koji je režirao i filmove „Your Name“ i „Weathering with You“, jedan je od najuspešnijih filmskih stvaralaca na svetu, a film „Suzume“ je već zaradio preko 200 miliona dolara širom sveta. Apsolutni je hit u Japanu, ali i u Kini, gde se već izdvojio kao japanski film sa najvećom zaradom na blagajnama bioskopa. Ovo ostvarenje ujedno je i prvi anime film koji je bio u takmičarskoj konkurenciji na međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu.comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 25.02.2024.

TRKA ZA SLAVOM: AUDI PROTIV LANČE

SAMO TRI DANA

BUNTOVNICA

LISA FRANKENŠTAJN

UDAR SREĆE FEST

SEĆANJE FEST

UBICA DEMONA: HAŠIRA OBUKA

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2(sinhro.)

DRUŽINA IZ DŽUNGLE 2: SVETSKA TURNEJA

JADNA STVORENJA

MADAM VEB

ŽIVI I ZDRAVI

BOB MARLI - ONE LOVE

PRIČA O ČAROBNOM MAČU (sinhronizovano)

KUCE U OPERI (sinhronizovano)

LESI: NOVA AVANTURA (sinhronizovano)

NEDELJA

SLUGA 2

SAMO NE TI

PAČIJA POSLA (SINHRONIZOVANO)

VONKA (sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar