ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

POKLONI ZA SVE POSETIOCE I ODRED OTPISANIH NA ARENA FAN VEČERI 5. AVGUSTA

Povodom novosadske premijere filma, posetioci će imati priliku da budu deo Arena Fan večeri, postanu likovi iz filma bar na jedan dan i dobiju razne poklone od prijatelja bioskopa.

Najveći negativci DC univerzuma stižu 5. avgusta od 20h na veliko platno Arene Cineplex u naučnofantastičnom superherojskom filmu “Odred otpisanih: Nova misija”. Povodom novosadske premijere filma, posetioci će imati priliku da budu deo Arena Fan večeri, postanu likovi iz filma bar na jedan dan i dobiju razne poklone od prijatelja bioskopa.


Arena Fan veče donosi i svojevrsnu zabavu jer već od 19 časova ljubitelje DC univerzuma čeka foto kabina iz koje mogu preuzeti originalne besplatne fotografije koje naprave sa svojom ekipom, a pred projekciju, izvući ćemo dobitnike besplatne mesečne članarine u fitness centru World Class, koji daruje i poklon vaučere sa popustima za sve posetioce. Tattoo studio Mjolnir takođe će obradovati sve prisutne na premijeri vaučerima sa popustima na tetoviranje.


Dobrodošli u pakao - a.k.a. Bel Rejv, zatvor sa najvišom stopom smrtnosti u SAD-u gde se nalaze najgori supernegativci koji će učiniti sve da izađu - čak će se pridružiti supertajnoj, supermračnoj misiji. Današnji ,,ko preživi – pričaće“ zadatak je okupiti Bladsporta, Mirotvorca, Kapetana Bumeranga, Rika Flega, Savanta, Kralja ajkula, Crnog čuvara, Javelin i svima omiljenu Harli Kvin, naoružati ih i baciti (doslovno) na udaljeno, neprijateljsko ostrvo Korto Malteze. I kao i do sada, jedan njihov pogrešan potez i mrtvi su (bilo od ruku svojih protivnika, saigrača ili Voler).


U glavnim ulogama gledamo sjajne glumce Idrisa Elbu, Margo Robi, Džona Sinu, Silvestera Stalonea i druge.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex.comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 16.10.2021.

BOŽIJI ČOVEK

Venom 2 3D

ZVEZDANI PSI: TROPSKA AVANTURA (sinh)

NOĆ VEŠTICA UBIJA

Nije vreme za umiranje 3D

Ainbo: Dobri duh Amazonije (sinhronizovano)

Venom 2

Poslednji dvoboj

MALI ŠEF - PORODIČNI BIZNIS 3D

Toma

MALI ŠEF - PORODIČNI BIZNIS

PATROLNE ŠAPE - FILM (sinhronizovano)

Svemirski basket: Novo nasleđe (sinhronizovano)

Neukrotivi Spirit (sinhronizovano)

Nečista krv – greh predaka

Luka (sinhronizovano)

Nije vreme za umiranje

Patrolne šape (sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar