ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

GLOBALNA SENZACIJA AFTER NA LADIES NIGHT DOGAĐAJU 24. AVGUSTA

Ladies night donosi poklone za svaku damu i koktel dobrodošlice u sredu, 24. avgusta

Velika završnica serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne poznaje granice, “After – Posle srećnog kraja”, snimljenog prema bestseleru Ane Tod koji je proglašen globalnom senzacijom stiže na veliko platno bioskopa Arena Cineplex uz Ladies night događaj u sredu, 24. avgusta u 20 časova. Partneri projekcije pripremili su poklone za sve dame koje očekuje i koktel dobrodošlice. Karte su u prodaji.

U sredu, 24. avugsta svaku damu očekuju pokloni partnera projekcije, kao i osveženje u vidu koktela dobrodošlice. Unitech će obradovati sve posetioce vaučerima sa popustima, a najsrećnije posebnim kozmetičkim paketima. Loft Parrucchieri by Petar Kostić takođe je pripremio vaučere sa popustima za sve posetioce a tokom izvlačenja pred projekciju najsrećniji će dobiti specijalne poklon tretmane za kosu, Octopus by Univerzal daruje najsrećnije specijalnim artiklima iz svoje bogate ponude, a Knjiga priča, će im pokloniti audio knjige.

Ljubav Tese i Hardina oduvek je bila komplikovana, život im se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući da poslušaju čak i najdobronamernije savete, uvereni da njihova ljubav ne poznaje nikakve granice. Dok se pojavljuje šokantna istina o porodicama para, dvoje ljubavnika otkrivaju da se ne razlikuju toliko jedno od drugog. Tesa više nije ona slatka, jednostavna, dobra devojka kakva je bila kad je upoznala Hardina - kao što je on okrutni, ćudljivi dečko u kog se ona zaljubila. Ostalo je samo još jedno pitanje – jesu li i dalje stvoreni jedno za drugo? Ulaznice su u prodaji.

 



comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 28.03.2024.

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

ZA DANAS TOLIKO

UKUS LJUBAVI

Godzila x Kong: Novo carstvo 3D

ARTUR KRALJ

Baba Jaga (sinhronizovano)

48 SATI I 1 MINUT

AMELIJINA DECA

Kung Fu Panda 4 3D (sinhronizovano)

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2(sinhro.)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

KUCE U OPERI (sinhronizovano)

LESI: NOVA AVANTURA (sinhronizovano)

NEDELJA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar