ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

FILM SVITA NA REDOVNOM REPERTOARU OD 11. JUNA

Ako  ste voleli da ih gledate na televiziji, obožavaćete ih na velikom platnu! Ove godine, ekipa Svite se zaputila u veliku avanturu!
Vins, Erik, Trtl i Drama rešili su da osvoje Holivud., a u toj nameri će im naravno pomoći njihov menadžer i vođa, nezaboravni Ari Gold.
 
Holivud je pun užitaka, žene, jahte, alkohol...i momci se u tome odlično snalaze ali ipak otkrivaju i onu drugu stranu „ fabrike snova „. 
Film Svita je dugo očekivana verzija popularne HBO-ove serije Entourage, kod nas prevedene Svita. U filmu iz izvorne postave glume Kevin Konoli , Adrian Grenie, Kevin Dilon, Džeri Ferara i Džeremi Piven.
 
Događaji u filmu Svita nastavak su serije - tačnije, šest dana kasnije. Vins je stigao iz Los Andjelesa u Pariz da bi oženio ženu svojih snova. Otišli su na bračno putovanje - sami. OK, ne potpuno sami. Na enormnoj jahti krstare Mediteranom s nekoliko stotina lepotica u bikinijima. Minus uskoro bivše supruge.
 
Erik, Trtl i Drama jure ka svom prijatelju da bi mu pomogli u teškom trenutku (i učestvovali u potocima šampanjca i ostalim porocima iz ponude). Ari zove Vinsa kako bi mu ponudio ulogu u prvom filmu koji producira kao šef studija..medjutim Vins takodje želi da napreduje u svojoj karijeri ali ne kao glumac već kao reditelj filma. Međutim, Holivud je džungla i pred filmskom družinom su prepreke za koje možda nisu kadri da ih savladaju. 


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 25.04.2024.

SEĆANJE

RIVALI

PORODICA X ŠPIJUNA ŠIFRA: BELO

KASKADER

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

ZA DANAS TOLIKO

Baba Jaga (sinhronizovano)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar