ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

DAN ŽENA UZ SVEČANU PREMIJERU FILMA I POKLONE ZA DAME

Cvećara Viridis Flowers i Arena Cineplex pripremili su specijalno dekorativno cveće za sve dame koje budu uživale u filmovima sa redovnog repertoara

Bioskop Arena Cineplex će i ovaj Dan žena obeležiti zajedno sa damama uz premijeru novog domaćeg filma, najnovije filmske naslove i poklon za sve posetiteljke.


Ekipa novog domaćeg filma „Indigo Kristal“ prošetaće crvenim tepihom i pokloniti se publici nakon svečane premijere koja je zakazana za 20 časova, a na redovnom repertoaru bioskopa Arena Cineplex naći će se najnoviji i trenutno najgledaniji filmski naslovi.
Zajedno sa cvećarom Viridis Flowers pripremili smo specijalno dekorativno cveće za sve dame koje budu uživale u filmovima sa redovnog repertoara, dok će najsrećnije dame koje budu prisustvovale svečanoj premijeri cvetnim poklonom obradovati neko od glumačke ekipe sa crvenog tepiha.


Samo neki od naslova koji će se naći na repertoaru 8. marta, osim svečane premijere filma „Indigo Kristal“, jesu romantična komedija sa Ričardom Girom, Suzan Saradon i Dajanom Kitom u glavnim ulogama „Ne daj Bože brak“, komediju koja traži odgovor na pitanje kako pronaći trajnu ljubav u današnjem svetu „Šta ljubav ima sa tim?“, dramu rađenu po svetskom bestseleru sa Tom Henksom u glavnom ulozi „Čovek po imenu Oto“, akcionu komediju sa Dženifer Lopez u glavnoj ulozi „Venčanje za umreti“, epsku borbu u akcionoj drami „Krid III“ i mnoge druge.


Pozivamo dame da svoj dan provedu u Areni Cineplex!
Očekujemo vas!

 


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 20.04.2024.

NINA I JEŽEVA TAJNA SS (sinhronizovano)

LESI: NOVA AVANTURA (sinhronizovano) SS

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2(sinhro.) SS

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano) SS

NEDELJA SS

JORGOVANI SS

RUSKI KONZUL SS

Baba Jaga (sinhronizovano) SS

ARTUR KRALJ SS

ZA DANAS TOLIKO SS

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano) SS

PRVO PREDSKAZANJE SS

Dina:Drugi deo SS

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D SS

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA SS

RADNIČKA KLASA IDE U PAKAO SS

Monkey Man SS

PRISILA SS

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar