ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

SPAJDERMEN ZA SVE UZRASTE UZ POKLONE I ADRENALINSKU ZABAVU U ARENI

Specijalna projekcija i Porodični dan povodom filma „Spajdermen: Putovanje kroz Spajder-svet“

Jedan od najpopularnijih superheroja iz Marvelovog univerzuma stiže na veliko platno bioskopa Arena Cineplex i to na specijalnu titlovanu projekciju u četvrtak, 1. juna od 18:30 časova, kao i na Porodični dan u subotu 3. juna kada će najmlađi uživati u sinhronizovanim projekcijama. Pripremite se za druženje sa Spajdermenom, poklone, ali i avanturu od koje proradi adrenalin u holu bioskopa. Ulaznice u prodaji!

Bioskop Arena Cineplex organizuje druženje za sve uzraste svojih vernih posetilaca koji obožavaju Spajdermena, jer ovog superheroja vole sve generacije i sa nestrpljenjem očekuju novi film „Spajdermen: Putovanje kroz Spajder-svet“.

Arena Fan veče, u četvrtak 1. juna od 18:30 časova, na specijalnoj titlovanoj projekciji donosi poklone za sve posetioce – samolepljive stikere sa likovima iz filma. Najsrećnije očekuju ekskluzivni pokloni iz filma, kao i pokloni sa motivima Spajdermena koje je pripremio Game centar.

Tokom Porodičnog dana, u subotu 3. juna od 12 do 17 časova, u holu bioskopa vas očekuje specijalna zabava koju je obezbedio Penjački klub Adrenalin – penjanje po veštačkoj steni. Oprobajte se u ovoj adrenalinskoj avanturi i budite Spajdermen na jedan dan, a od 14 do 17 časova čeka vas Spajdermen lično u holu bioskopa da se družite i napravite nezaboravne fotografije.

Majls Morales se vraća za sledeće poglavlje Oskarom nagrađivane Spajdermen sage: Spajdermen™: Putovanje kroz Spajder-svet. Nakon što se ponovo sastao sa Gven Stejsi, Majls Morales, bruklinski, prijateljski nastrojen Spajdermen iz okruženja katapultira se u drugi svemir, gde susreće tim spajder-ljudi koji su zaduženi za zaštitu Multiuniverzuma. Ali kada heroji uđu u sukob oko toga kako da se suoče sa novom pretnjom, Majls se suprotstavlja drugim spajder junacima I mora ponovo da nauči šta znači biti heroj kako bi mogao da spasi ljude koje najviše voli…

Ulaznice u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex!

Da li ste već primetili da je Spajdermen svuda oko nas?comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 03.10.2023.

SMRT DEVOJČICE SA ŽIGICAMA

SLAGALICA STRAVE X

PLAĆENICI 4

PRIČAJ SA MNOM

VELIKA AVANTURA MAČKE RU (sinhronizovano)

RIČARD RODA 2 (SINHRONIZOVANO)

ŠTO SE BORE MISLI MOJE

3211

DUHOVI U VENECIJI

TVORAC

PATROLNE ŠAPE - MOĆNI(sinhronizovano)

OPATICA IZ PAKLA 2

PORED TEBE

UKLETA KUCA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar