ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

KIDS FEST OD 15. DO 21. OKTOBRA U ARENI CINEPLEX

Najkvalitetnija filmska ostvarenja koja dolaze iz celog sveta na programu Kids Festa od 15. do 21. oktobra. Karte u prodaji!

14. KIDS FEST pod sloganom “Moja filmska zvezda” ove godine će bti održan od 15. do 21. oktobra, u više od 30 gradova u Srbiji.

KIDS FEST će ove godine predstaviti raznovrstan filmski program, podeljen u 2 programa KIDS i TEEN. Veliki broj filmova će biti sinhronizovan, kako bi najmlađi mogli da uživaju u avanturama junaka.

Teen program, koji je namenjen omladini uzrasta od 12 do 18 godina, obuhvata poučne filmove iz celog sveta . U okviru Kids programa, biće prikazano 14 filmova iz Norveške, Češke, Francuske i Nemačke među kojima će se naći priče o neverovatnim putovanjima, prijateljstvu, životinjama. Posebno mesto na ovom Kids Festu imaju nastavci poznatih filmova ‚‚Bela i Sebastijan' i ‚‚Mali traktor Fergi', koji su od samog početka prikazivani na Kids Festu, pa će tako ove godine publici biti prikazani filmovi „Bela i Sebastijan: Najbolji prijatelji“ i „Mali traktor Fergi 3“.


Među sinhronizovanim filmovima će se naći animacije poput ‚‚Cirklin, Koko i divlji nosorog', ‚‚Kapetan Morten i kraljica paukova', ‚‚Mumini i zimske čarolije' koji će najmlađe sigurno oduševiti. Novi film crnogorskog reditelja Draška Đurovića, pod nazivom ‚‚Hozentarus', biće prikazan publici Dečijeg filmskog festivala. Film govori o tajnom predmetu hozentarusu koji je jako potreban kralju koji ima sve.

Nežni bik ‚‚Ferdinand' i ‚‚Misija Katmandu: Avanture Neli i Sajmona' i ‚‚Mali veseljak: Brod spasilac', koji su ove godine doživeli veliki uspeh u bioskopima, našli su svoje mesto i u programu Dečijeg filmskog festivala. ‚‚Ferdinand' i ‚‚Misija Katmandu: Avanture Neli i Sajmona' će biti prikazane u 3D tehnici.


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 18.03.2019.

Korgi: Kraljevski pas velikog srca 3D (sinhronizovano)

Crni andjeo

Starac s revolverom

Korgi: Kraljevski pas velikog srca (sinhronizovano)

Zelena knjiga

Gospodar Pariza

Kako da dresirate svog zmaja 3 2D (sinhronizovano)

ČOVEK IZ SENKE

Kapetan Marvel 3D

Šavovi

Tajna svetionika

Replike

Psi umiru sami

Kapetan Marvel

Kako da dresirate svog zmaja 3 3D (sinhronizovano)

Lego film 2 (titlovano)

Escape Room

Aladin i leteći ćilim (sinhronizovano)

Povratak Meri Popins

Taksi bluz

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar