ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

BESPLATNE KOKICE UZ SVAKU KUPLJENU ULAZNICU 19. JANUARA

Svetski dan kokica, 19. januar, bioskop Arena Cineplex obeležiće tako što će svaki posetilac uz kupljenu ulaznicu dobiti i male kokice na poklon.

Svetski dan kokica, 19. januar, bioskop Arena Cineplex obeležiće tako što će svaki posetilac uz kupljenu ulaznicu dobiti i male kokice na poklon. Inspirisani pričom o istoriji kokica, obradovaćemo i neke od naših sugrađana i van bioskopa uz prigodne kostime nekih od istorijskih ličnosti i neizostavne – kokice!


Bioskopski sladokusci, osim u filmovima, najviše uživaju u kokicama koje su nesumnjivo omiljena grickalica!
Postoji dokaz da su ljudi od pamtiveka uživali u kokicama – 1948. godine u jednoj pećini u Novom Meksiku otkrivena su “iskokana” zrna kukuruza stara čak 5,000 godina. Navodno, prema nekim saznanjima, Indijanci Wampanoag prvi su doneli kokice kolonistima za prvi Dan zahvalnosti u Americi, a veruje se da je Kristofer Kolumbo Evropljanima predstavio kokice krajem 15. veka. Prve kokice su pravljene baš onako kako ih danas spremamo u kući, negde oko 1880. godine, a prvu mašinu za pravljenje kokica izumeo je Čarls Kretors, u Čikagu, 1885. godine.


Ne postoji bolji način da se Svetski dan kokica, ove srede 19. januara, provede uz neki od fimova sa repertoara bioskopa Arena Cineplex i omiljenu poslasticu koju dobijate gratis uz kupljenu ulaznicu.


Repertoar Arene pruža raznovrsnu ponudu filmova među kojima su ,,Zlatni dečko“, ,,Vrisak“, ,,Spajdermen: Put bez povratka“, „Kliford: Veliki crveni pas“, ,,Pčelica Maja 3: Zlatno jaje“, ,,Vuk i lav“ i mnogi drugi.
Na vama je da izaberete film, a za potpuno uživanje pobrinuće se bioskop Arena Cineplex koji poklanja besplatne kokice uz svaku kupljenu ulaznicu. Vidimo se da zajedno proslavimo Svetski dan kokica!

 


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 24.05.2022.

OPERACIJA MINSMIT

GOLIJAT

Potera

Bekstvo sa polja smrti

PARIZ: LJUBAVNA PRIČA

SEĆANJA UBICE

BEZ SIGNALA

Ne igraj na Engleze

LOŠI MOMCI 3D (sinhronizovano)

HOĆU MUŽA

ZEČIJA AKADEMIJA: NEMOGUĆA MISIJAJA

DOKTOR STREJNDŽ U MULTIVERZUMU LUDILA 3D

SEVERNJAK

DOKTOR STREJNDŽ U MULTIVERZUMU LUDILA

SONIKOV FILM 2(sinhronizovano)

Pocrvenela panda (sinhronizovano)

Leto kada sam naučila da letim

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar