ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

BELDOCS PRVI PUT U BIOSKOPU ARENA CINEPLEX

Dvanaesti Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs biće održan od 9. do 14. maja u Areni Cineplex u terminima od 18:30h i 20:30h

Dvanaesti Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs biće održan od 8. do 15. maja na 11 lokacija u Beogradu, a publika Arene Cineplex imaće priliku da pogleda odabrane filmove sa festivala od 9. do 14. maja u terminima od 18:30h i 20:30h.

Novosadska publika pogledaće 12 dokumentarnih filmova među kojima su sjajni naslovi kao što su “RBG”, o sudiji američkog vrhovnog suda Rut Bejder Ginsberg, “Na crnoj listi”, priča o surovom progonu meditaciijske prakse Falun Gong u Kini, političkim pritiscima na male zemlje, ali istovremeno i gorkoj istini o svetu u kom živimo, “Splav”, tajna priča iza događaja koji glasi za "jedan od najčudnijih grupnih eksperimenata svih vremena", “<3”, odgovori uzbuđenih, hiper-povezanih i uznemirenih mladih ljudi o njihovim porivima da nađu ljubav, da probude želju… “Doel”, u kojem se postavlja pitanje “Zašto je toliko važno imati mesto koje se zove dom?”, “Los Reyes” o paru uličnih pasa koji žive u skejt parku Los Reyes i mnogi drugi.

Karte za Beldocs, po ceni od 300 dinara su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex.


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 14.07.2020.

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar