SPECIJALNE PONUDE

ARENA MEN:

IMA DANA KADA ŽENA 100% ZNA GDE JOJ JE MUŠKARAC

Pogledajte premijere najboljih akcionih filmova, trilera ili novih naslova iz studija Marvel uz poklone koji će svakom muškarcu dobro doći. Tokom akcije ARENA MEN svaki posetilac dobija poklon, a sjajni filmovi garantuju dobru zabavu!
 
LADIES NIGHT
 
NA LEPE PONUDE UVEK TREBA ODGOVORITI SA – DA!
 
 
Areni Cineplex ne treba povod poput praznika da bi obradovala nežniji pol. Svaki Ladies night je praznik u Areni! Pažljivo odabrani filmovi koji će vas oduševiti, nasmejati, dirnuti i pokloni za svaku damu pravi su razlozi za odličan provod u bioskopu!
 
ARENA TEEN:
 
DAN KADA ĐACI OCENJUJU
 
#Onokad Arena nagrađuje! Tinejdžeri, ovo je vaš dan! Dan kada se opuštate i uživate u filmovima odabranim samo za vas! Na premijernoj projekciji odabranog filma očekuju vas i pokloni iznenađenja. Vidimo se u Areni!
 
ARENA FAN
 
Cele godine čekate baš na taj film? Pravi ste fanovi? Arena Cineplex je napravila veče samo za vas! Filmovi koje dugo očekujemo zaslužili su svoju posebnu akciju. Uz poklone koje svaki posetilac dobija tokom premijere i pravu bioskopsku atmosferu uživaćete u vašem omiljenom filmu!
 
HAPPY DAY
 
Srećan vam utorak! Uz akciju Happy day, svakog utorka, svaki posetilac Arene Cineplex dobija veliki popust na kupovinu ulaznice. Cena karte za svaki 2D film iznosi 250, a za svaki 3D film 370 dinara, nezavisno od termina prikazivanja. Iskoristite ovaj srećan dan
 
PREMIJERE
 
Budite deo spektakularnih premijera domaćih filmova u Areni Cineplex. Crveni tepih, glumci, autori filmova, autogrami, fotkanje i druženje sa vašim omiljenim likovima sa velikog platna krase svaku svečanu premijeru u Areni. Ne propustite ovu priliku koja se ne pruža svakome.
 
ROĐENDANI U ARENI CINEPLEX
 
Proslavite rođendan uz neke od omiljenih crtaća ili filmova u Areni Cineplex. Izbor je veliki, a zabava zagarantovana! Posle filma, možete se zasladiti u nekima od naših kafića, a na dohvat ruke biće vam i kokice  Sve najlepše želi vam Arena Cineplex!
 
HUMANITARNA SREDA
 
Svake srede ponesite vasu staru knjigu, predajte je na blagajni Arene Cineplex i na taj nacin ostvarite popust od 50 dinara na kartu za film po zelji.
Knjige se kasnije razmenjuju za humanitarni SMS koji moze da spasi mnoge.
 
 
 
 

Uskoro

Star Wars: The Last Jedi
Snesko
Prokleti pas
KIDS FEST

ARENA CINEPLEX

Bul. Mihajla pupina 3

21000 Novi Sad

SRBIJA


Tel: (021) 447 690

Fax: (021) 521 942office@arenacineplex.com

zaposlenje@arenacineplex.com

PRATITE NAS

ARENA CINEPLEX ● RODA CINEPLEX ● MOBIL3DCINEMA


© Art Vista doo, 2013. Sva prava zadržana.

PRIJATELJI ARENE CINEPLEX


Website Security Test