ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

U PRODAJI KARTE ZA 45. FEST

20 novih naslova na programu novosadskog FESTa! Pogledajte filmove  velikih reditelja kao Å¡to su Ang Li, Džim DžarmuÅ¡, Emir Kusturica, Martin Skorseze...
I ove godine Arena Cineplex će biti novosadski domaćin međunarodnog filmskog festivala FEST. Kao i svake godine, novosadski program FESTa počinje dan posle otvaranja u Beogradu, a FEST u Novom Sadu svečano će biti otvoren 25. februara u 19 časova kada ćemo imati priliku da pozdravimo aplauzom deo autorske i glumačke ekipe filma Emira Kusturice “Na mlečnom putu”. Program će trajati do 6. marta, a Novosađani će tokom festivala uživati u čak 20 novih ostvarenja u Areni Cineplex u terminima od 19 i 22 časa. Ovogodišnji FEST u Novom Sadu zatvoriće filmovi “Tišina” čuvenog reditelja Martina Skorsezea i domaći film “Afterparti” koji je režrao Luka Bursać. 
Karte su već u pretprodaji, a njihova cena iznosi 350 dinara za sve naslove, osim za svečano otvaranje, za koje cena karte iznosi 400 dinara.
FEST ove godine nudi veliki broj regionalnih, balkanskih i istočnoevropskih premijera. Srpski berlinski adut, “Rekvijem za gospođu J.” Bojana Vuletića, stiže pred publiku Arene Cineplex, baš kao i oskarovac Fernando Trueba, koji će predstaviti najnoviji festivalski hit, film “Kraljica Španije”. Tu su i Festove ekskluzive: Ang Li, Tom Ford, Džim Džarmuš, Rade i Danilo Šerbedžija…
 
U Areni Cineplex imaćemo priliku da pogledamo filmove pet različitih programskih celina - FEST 45, Glavni van konkurencije, Fokus Evropa, FEST 45 Gala i Srpski film. Na programu FEST-a u Areni Cineplex našli su se sledeći filmovi: "Na mlečnom putu", "Noćne zveri", "Mančester na moru", "Ona", "Trgovački putnik", "Mesečina", "Kraljica Španije", "Bili Lin - heroj", "Dalida", "Druga strana nade", "Oslobođenje Skoplja", "Po cenu života", "Paterson", "Nevidljivi faktori", "Džeki", "Lični kupac", "Rekvijem za gospođu J.", "Kuća kraljevog namesnika"; "Tišina" i "Afterparti".
 
 

comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 18.04.2024.

TAČKA POVRATKA

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

PRISILA

Monkey Man

RADNIČKA KLASA IDE U PAKAO

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

ZA DANAS TOLIKO

ARTUR KRALJ

Baba Jaga (sinhronizovano)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

NEDELJA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar