ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

U ARENI CINEPLEX IZVUČEN 100 000. GLEDALAC FILMA LED

Rusku ljubavnu bajku

U subotu na centralnoj projekciji filma "Led" 100 000. gledaocu ovog filma Arena Cineplex je nagradila najsrećnijeg gledaoca vaučerom koji omogućava dva noćenja u hotelu Zlatibor MONA za dve osobe.

Za rusku ljubavnu bajku “Led”, već neko vreme traži se ulaznica više. Trenutno najgledaniji film u domaćim bioskopima pogledalo je zvanično 100 000 ljudi.

Reakcije publike govore šta je to što ovaj film izdvaja u odnosu na ostale i čine ga trenutno najgledanijim:

“Ruski film „Led“ je spektakl za sva čula i film i muzika i psihološka škola života, poučna priča i bajka, i muzika za dužu, i pokretač i prijateljska podrška. Ukratko – neizbežan za sve nas, posebno one koji se nalaze u nekoj vrsti „invalidskih kolica“, blokirani i zaustavljeni na dnu nakon pada, kao što je Nađa. Za one koji nemaju snage i volje da ponovo stanu na svoje noge i ne samo da hodaju nego stignu do vrha.“

“Rusi umeju da naprave bajku. Gledala sam film LED, čudesna priča, prelepa žena, odlična produkcija i baš snažna poruka. U životu moraš da veruješ u sebe i imaš nekoga s kim veru možeš da podeliš!”

Inspirisan istinitim dogadjajima, “Led” je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. Još od ranog detinjstva, Nadja je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 18.04.2024.

TAČKA POVRATKA

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

PRISILA

Monkey Man

RADNIČKA KLASA IDE U PAKAO

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

ZA DANAS TOLIKO

ARTUR KRALJ

Baba Jaga (sinhronizovano)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

NEDELJA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar