ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

STAND UP SRĐANA OLMANA U ARENI 1. APRILA

Svetski dan šale, 1. april obeležiće mnogo smeha uz Srđana Olmana i njegov stand up show

Jubilarna godina bioskopa Arena Cineplex donosi novine, ne samo filmskim sladokuscima, nego i posetiocima širih interesovanja. Tim povodom, Arena sa zadovoljstvom predstavlja stand up nastup Srđana Olmana “Šta nas je snašlo?” koji će biti održan u četvrtak, 1. aprila u 19 časova u najvećoj sali bioskopa. Ulaznice po ceni od 800 dinara od danas su u prodaji na blagajnama Arene, a kako je kapacitet sale ograničen i rezervacija ulaznica nemoguća, obezbedite svoje mesto na vreme.


Svetski dan šale, 1. april idealna je prilika da se dobro nasmejete i opustite uz novi show koji je pripremio nosilac titule “Najbolji komičar Srbije” iz 2014. godine, Srđan Olman. Nakon što je sa svojim One man show-om “Severno ledeni humor” obišao ceo region, Beč, Minhen, Berlin, Cirih i Kanadu, pojavljuje se novi show “Pravda za Olmana” koji govori o društveno ekonomskim problemima današnjice, ali i bliže istorije, odnosno pomenutim problemima tokom Srđanovog detinjstva. Iako je mislio da treći show neće pisati narednih godinu dana, korona virus poremetio mu je planove i naterao ga da napiše i svoj treći show “Šta nas je snašlo?” Olman kaže da je ovaj show nastao za rekordna dva meseca, što je samo pokazatelj koliko je frustracije u njemu izazvala novonastala situacija u kojoj je, osim društvenog života, dobrim delom izgubio mogućnost i pravo na rad.


O najaktuelnijoj temi, ali na potpuno drugačiji način i iz drugog ugla imaćete priliku da čujete od Olmana lično 1. aprila u 19 časova u bioskopu Arena Cineplex. Obezbedite svoje karte na vreme. Radno vreme blagajne je od 9h do 19h.

 


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 15.04.2021.

Pogrešan korak

SUPERDEEP

Mortal Kombat

Posednik

Savršen neprijatelj

Stela

Duša 3D (sinhronizovano)

TOM I DŽERI (sinhronizovano)

Jedini izlaz

Fantastični povratak u Oz (sinhronizovano)

Lesi se vraća kući (sinhronizovano)

Trolovi: Svetska turneja (sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar