ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

POKLONI ZA SVE POSETIOCE UZ VENOM 2

Venom 2 stiže na veliko platno 14.10. a Arena, Radun Avia i World class daruju svakog posetioca zanimljivim poklonima tokom Arena Fan večeri

Na veliko platno bioskopa Arena Cineplex stiže još više akcije u filmu "Venom 2", a tim povodom pripremili smo zajedno sa našim prijateljima poklone za sve posetioce i uzbudljivo Arena Fan veče 14. oktobra od 20:30h. Karte su u prodaji.


Svaki posetilac dobiće na poklon Venom 2 zaštitnu masku, vaučer sa popustom na gorivo u Radun Aviji i vaučer sa popustom za fitnes centar World Class.


Tom Hardi se vraća kao istraživački novinar Edi Brok, koji je sada najbolji prijatelj i cimer vanzemaljskog parazita koji mu omogućava da bude „smrtonosni zaštitnik" San Franciska.
Nakon događaja iz poslednjeg filma, Edi i Venom predstavljaju „čudni par" čija veza je napeta do krajnje tačke pucanja. Venom je i dalje gladan ljudskog mesa, dok mu Edi ne dozvoljava da jede bilo koga; dopušteno mu je da konzumira samo loše momke. Druga lica koja se vraćaju su Mišel Vilijams kao Eni i Rid Skot kao doktor Den Luis. Vudi Harelson, koji je imao kratko pojavljivanje na kraju prvog Venoma, ovog puta pored Toma ima glavnu ulogu, kao Kletus Kesedi, neobuzdani ubica osuđen na smrt.
Međutim, šta se dešava kada osuđeni serijski ubica dobije svog sopstvenog Simbiota po imenu Karnidž, krvoločnijeg od svog domaćina?

 



comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 20.04.2024.

NINA I JEŽEVA TAJNA SS (sinhronizovano)

LESI: NOVA AVANTURA (sinhronizovano) SS

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2(sinhro.) SS

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano) SS

NEDELJA SS

JORGOVANI SS

RUSKI KONZUL SS

Baba Jaga (sinhronizovano) SS

ARTUR KRALJ SS

ZA DANAS TOLIKO SS

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano) SS

PRVO PREDSKAZANJE SS

Dina:Drugi deo SS

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D SS

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA SS

RADNIČKA KLASA IDE U PAKAO SS

Monkey Man SS

PRISILA SS

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar