ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

LEGO FILM 3D NA REPERTOARU!

Uživajte u sjajnoj kompjuterski animiranoj priči za koju je bilo potrebno skoro 15 miliona lego kockica!
Glavni lik ove kompjuterski animirane priče je Emet – obična, poslušna, savršeno prosečna LEGO mini-figurica za koju slučajno pomisle da je Specijalni – najizuzetnije biće od ključne važnosti za spas sveta. U društvu stranaca kreće na epski zadatak zaustavljanja zlog tirana – za šta je potpuno i urnebesno nepripremljen. 
 
Svako ko je ikada projektovao svemir koristeći deliće s poda svoje sobe zna šta znači odrastati s kutijama punih LEGO kockica. Scenariste i reditelji Fil Lord i Kristofer Miler uglas tvrde: “Gradili smo svemirske brodove i sve moguće ludosti, ali nije reč samo o građenju, nego o bezbrojnim idejama, o izražavanju koje je neodoljivo i uzbudljivo.” 
 
LEGO brend je u neprekidnom razvoju, izuzetno je popularna igračka koja je doprinela kreativnosti brojnih generacija i kultura. Scenarista i reditelj se bez izuzetka pridržavaju tog načela i od samog početka su znali da ovaj film ne može biti animiran na standardni način već da treba da izgleda kao virtuelna građevina, dugometražni film sačinjen u celosti od LEGO kockica i elemenata. 
Zapravo, bilo je potrebno gotovo 15 miliona – ako brojite sve kockice, likove i ostale elemente – da bi filmski radnici realizovali svoju viziju filma. 
 
Film LEGO FILM 3D nudi akciju, zabavu i izvrsne ideje. 


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 25.04.2024.

SEĆANJE

RIVALI

PORODICA X ŠPIJUNA ŠIFRA: BELO

KASKADER

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

ZA DANAS TOLIKO

Baba Jaga (sinhronizovano)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar