ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

ARENA TEEN VEČE UZ SVET IZ DOBA JURE - NADMOĆ I POKLONE ZA SVAKOG POSETIOCA

Dolazak dugoočekivanog filma „Svet iz doba Jure – Nadmoć“ proslavićemo uz poklone za svakog posetioca i specijalno Arena Teen veče, u sredu, 8. juna u 19:45h u Areni Cineplex.

Dolazak dugoočekivanog filma „Svet iz doba Jure – Nadmoć“ proslavićemo uz poklone za svakog posetioca i specijalno Arena Teen veče, u sredu, 8. juna u 19:45h u Areni Cineplex. Karte su u prodaji!


Prvo Arena Teen veče ove godine posetiocima Arene Cineplex donosi originalni poster i poklone od knjižare Octopus by Univerzal, kao i uživanje u finalnom delu poznate trilogije u kojoj ćemo otkriti da li će mir između dinosaurusa i ljudi potrajati.
Krisu Pratu i Brajsu Dalasu Hauardu pridružuju se dobitnica Oskara Lora Dern, Džef Goldblum i Sem Nil u filmu SVET IZ DOBA JURE- NADMOĆ, smeloj, novoj avanturi koja oduzima dah i koja stiže u pravo vreme i prostire se širom sveta. Od stvaraoca i reditelja Sveta iz doba jure Kolina Trevoroa, NADMOĆ se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosaurusi sada žive - i love - zajedno sa ljudima širom sveta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.


SVET IZ DOBA JURE - NADMOĆ, koji stiže iz kompanija Universal Pictures i Amblin Entertainment, pokreće franšizu vrednu više od 5 milijardi dolara, na smelu, neistraženu teritoriju, sa do sada neviđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim vizuelnim efektima.comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 18.08.2022.

SLEPI PUTNIK

NAJGORA OSOBA NA SVETU

MESTO USIJANJA

TAMO GDE RAKOVI PEVAJU

AUTOPUT SPASA

SIROČE - PRVO UBISTVO

100% Vuk

NE

Tor: Ljubav i Grom 2D

DC Liga superljubimaca (sinhronizovano)

Brzina metka

Crni telefon

Malci 2 - Gruov početak (titlovano)

Malci 2 - Gruov početak 3D (sinhronizovano)

SVET IZ DOBA JURE - NADMOĆ 3D

Elvis

Malci 2 - Gruov početak (sinhronizovano)

Leto kada sam naučila da letim

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar