ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

ARENA CINEPLEX I LG UDRUŽUJU SNAGE

U ime saradnje sa LG Electronics, pogledajte specijalnu projekciju filma Duh u oklopu, 03.04. u 19:30h. Očekuje vas sjajna atmosfera, a najsrećnije i vredni pokloni
JEDNA OD NAJSAVREMENIJIH BIOSKOPSKIH SALA U SRBIJI DOBIJA NOVO IME
ARENA CINEPLEX I LG UDRUŽUJU SNAGE
 
 
U ime saradnje koju sklapaju Arena Cineplex i LG Electronics, organizovana je specijalna projekcija filma "Duh u oklopu"u ponedeljak, 3. aprila u 19:30h. Posetioci će, pored sjajne atmosfere uživati u filmu prikazanom u jednom od najbolje opremljenih bioskopa u Srbiji i kokicama koje poklanjamo, a najsrećniji će osvojiti i vredne nagrade - LG televizor, bežičnu mikro liniju, takođe marke LG i 10 ulaznica za filmove po želji u Areni Cineplex.
LG Electronics predstavlja prvi put u regionu LG OLED 4K televizor iz premijum Signature linije proizvoda, u bioskopu Arena Cineplex u Novom Sadu u ponedeljak 3. aprila. Kako najnovija OLED tehnologija unosi u domove ljudi kristalno čistu i realnu sliku, kao i duboke crne nijanse koje su do sada mogle da se dožive samo u najsavremenijim bioskopima, jedna od najsavremenijih bioskopskih sala prvog multipleksa u Vojvodini, Arene Cineplex, sa pravom je ponela ime LG OLED 4K sala. Razlog zašto je veliki brend kao što je  LG izabrao baš salu Arene Cineplex jeste upravo najmoderniji projektor, koji je takođe 4K, koji pruža kristalno čistu sliku i koji je uvršten u Ginisovu knjigu rekorda kao najsvetliji bioskopski projektor na svetu (u svojoj klasi).

comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 24.04.2024.

RIVALI

TAČKA POVRATKA

KASKADER

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

PRISILA

Monkey Man

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

ZA DANAS TOLIKO

ARTUR KRALJ

Baba Jaga (sinhronizovano)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

NEDELJA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar