ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

18. DEČIJI FILMSKI FESTIVAL KIDS FEST OD 17. DO 23. OKTOBRA U ARENI CINEPLEX

15 dečijIh naslova na proslavi punoletstva Kids festa

Jedinstveni dečiji filmski festival na ovim prostorima - KIDS FEST slavi svoje punoletstvo potvrđujući time svoju istrajnost, bogatstvo raznovrsnosti filmskog programa, kao i njegov kvalitet. Kids fest biće održan od 17. do 23. oktobra u bioskopu Arena Cineplex uz 15 sjajnih dečijih naslova i specijalne cene ulaznica. Karte su u prodaji.

Uz bogat filmski program, pod sloganom SVET U DEČIJIM RUKAMA, ovogodišnji, 18. KIDS FEST podstiče teme zaštite zajedničke životne sredine i utiče na častan odnos čoveka i prirode. Već prvog dana festivala imaćemo priliku da pogledamo emotivan, a ujedno i duhovit domaći film VUČJE BOBICE reditelja Sretena Jovanovića čija priča odslikava stalne napore četvoročlane porodice da odgovori na brojne izazove modernog života u gradu, ujedno prikazujući i težnju onih mlađih članova da rešenje svega pronađu u mirnijem seoskom okruženju.

I ove, osamnaeste godine za redom, KIDS FEST donosi naslove različitih svetskih produkcija - norveške, francuske, američke, ali i domaće te će se od 17. do 23. oktobra na repertoaru bioskopa Arena Cineplex naći 15 naslova različitih žanrova i prikaza: od animiranih filmova za decu, preko igranih porodičnih ostvarenja, do dokumentarnih filmova namenjenih svim generacijama.

Među filmovima ovogodišnjeg festivala naći će se: Faraon, divljak i princeza, Životinja, Najbolji rođendan ikada, Hrast, Mala banda, Eva i Adam, Kraljica komedije, Vinski: Nevidljivi super-klinac, Ris, Finikove avanture, Pocrvenela panda, Enkanto i mnogi drugi.

Cena ulaznica za organizovane posete za 2D filmove iznosi 250 dinara, dok za 3D iznosi 370 dinara, a individualne ulaznice u prodaji su po ceni od 300 dinara za 2D i 420 dinara za 3D filmove.
Celokupan program festivala u bioskopu Arena Cineplex možete pogledati putem sledećeg linka https://kids-fest.com/novi-sad/

 

 


comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 29.01.2023.

FARAON, DIVLJAK I PRINCEZA

KLUB UBICA

OPASAN LET

KIKORIKI - VEĆ VIĐENO 3D (sinhronizovano)

KIKORIKI - VEĆ VIĐENO (sinhronizovano)

PRIČE IZ SKRIVENOG GRADA: BANDA ČUPAVIH REPOVA( sinhr.)

VAVILON

BELA I SEBASTIJAN: NOVA GENERACIJA

Stric

OLUJA

M3GAN

OPERACIJA FORTUNA: PREVARA VEKA

LIL, LIL, KROKODIL (sinhronizovano)

MEDA SA SEVERA 3: KRALJEVSKA AVANTURA (sinh)

VENČANJE ZA UMRETI

MAČAK U ČIZMAMA: POSLEDNJA ŽELJA

AVATAR: PUT VODE 3D

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar