ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

12.09. POKLONI I PIĆE DOBRODOŠLICE UZ FILM PREVARANTKINJE SA VOL STRITA

Izaberite dobru zabavu 12.09. uz Ladies night, piće dobrodošlice i specijalne poklone uz film Prevarantkinje sa Vol Strita. Karte su u prodaji!

U četvrtak, 12.09. od 20:30 časova, posetioce bioskopa Arena Cineplex očekuje sjajna zabava uz novi filmski hit „Prevarantkinje sa Vol Strita“. U sklopu tematske večeri Ladies night, svaki posetilac će dobiti poklon vaučere i piće dobrodošlice, a najsrećnije tokom izvlačenja očekuju sjajne nagrade od prijatelja projekcije kao što su tretmani za ulepšavanje u salonu Loft parrucchieri by Petar Kostić, Unitech paketi preparata za kosu prestižne marke Alter ego i mesečne članarine koje dodeljuje fitness centar World Class. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex.
Ne postoji bolja glumačka postava od muzičkih zvezda Dženifer Lopez i Kardi B za priču o osveti striptizeta klijentima na Vol Stritu. Pre nego što je Cardi postala megapopularna kao rep zvezda, radila je upravo kao striptizeta u Njujorku. Priča prati plan za osvetu dve striptizete kluba koje udružuju snage protiv muškaraca s Vol Strita koji su njihovi klijenti. Radnja filma je inspirisana člankom iz Njujork Magazina koji je objavljen 2016. godine.



comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 16.04.2024.

PRISILA

Monkey Man

RADNIČKA KLASA IDE U PAKAO

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

Godzila x Kong: Novo carstvo 2D

PRVO PREDSKAZANJE

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

ZA DANAS TOLIKO

Godzila x Kong: Novo carstvo 3D

ARTUR KRALJ

Baba Jaga (sinhronizovano)

Dina:Drugi deo

Kung Fu Panda 4 (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

NEDELJA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar