ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
CONTACT INFO

„AFTER FINALE“ STIŽE NA VELIKO PLATNO UZ POKLONE ZA SVE POSETIOCE 13. SEPTEMBRA

Pogledajte finalni deo ljubavnog serijala koji je očarao celu planetu na Arena Teen događaju

Arena Teen događaj, zakazan za sredu, 13. septembar od 20 časova u Areni Cineplex donosi finalni deo svetski popularne franšize ,,After“ i poklone za sve posetioce. Ulaznice su u prodaji.

Željno iščekivani film “After finale” stiže na veliko platno, a na Arena Teen događaju  svaki posetilac dobiće uzorak parfema, dok najsrećnije očekuje ženski i muški Pepe Jeans parfem. Najsrećnije posetioce očekuju i poklon knjige od partnera akcije - Čarobna knjiga kao i vaučer od brenda Golden Rose koji se odnosi na karmin ili lak za nokte i 50% popusta na uslugu profesionalnog šminkanja.

Njihova veza zauvek ih je promenila. Da li je ljubav nestala? Peti i poslednji deo svetskog fenomena, otkriva kako Tesa i Hardin žive odvojene živote, nakon što je Hardin objavio svoju knjigu bez njenog znanja. Sam u Engleskoj, Hardin se odaje alkoholu i drugim štetnim navikama. Da stvari budu još gore, ima kreativnu blokadu i možda će morati da povrati značajan uspeh koji je dobio za novu knjigu ako je uskoro ne završi. Suočen sa svojim demonima, Hardin počinje shvatati da je jedini način na koji može krenuti napred i dobiti novu šansu da ponovno pridobije Tesu, taj da ispravi nepravde učinjene u prošlosti. Od njihovog prvog susreta, Tesi i Hardinu život se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savete, uvereni da njihova ljubav ne zna za granice. Cena je, ipak, bila velika.

Obezbedite svoje mesto na vreme. Ulaznice su u prodaji.

 comments powered by Disqus

DANAS NA REPERTOARU 03.10.2023.

SMRT DEVOJČICE SA ŽIGICAMA

SLAGALICA STRAVE X

PLAĆENICI 4

PRIČAJ SA MNOM

VELIKA AVANTURA MAČKE RU (sinhronizovano)

RIČARD RODA 2 (SINHRONIZOVANO)

ŠTO SE BORE MISLI MOJE

3211

DUHOVI U VENECIJI

TVORAC

PATROLNE ŠAPE - MOĆNI(sinhronizovano)

OPATICA IZ PAKLA 2

PORED TEBE

UKLETA KUCA

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar